Kehystykset

Kehystäminen nostaa taulusi, työsi arvoa ja tuo sen paremmin esille. Runsas valkoima kehyslistoja. Materiaalina puu, muovi ja alumiini.
Käytämme Wernerin ja Puukoitereen listoja. Valikoimaa on yli tuhat erilaista.
Pystymme tarjoamaan runsaan valikoiman laadukkaita listoja tilaamalla valmistajilta valmiiksileikatut listat valintasi mukaan.
Näin toimien oma varastointi ja pääoman tarve pysyy minimissään ja toimintamme pienellä paikkakunnalla on kilpailukykyistä ja laadukasta.

Kehystämme taulut, valokuvat ja käsityöt.

oljyvariÖljyvärimaalaukset
Kiilakehyksissä oleva maalaus ja pinkopohjalle tehdyt työt on sellaisenaan kehystettävissä. Pellavapintaisella apulistalla saadaan työlle lisää näyttävyyttä.
Pelkkänä kankaana hankittu maalaus pingoitetaan ensin kiilalistoihin.
oljyvariAkvarellit, grafiikka, piirrokset
Kyseiset työt kehystetään lähes poikkeuksetta lasin alle. Kuitenkin niin ettei työ ole kosketuksessa lasiin.
Työssä käytetään aukkopahvia (passepartout) erottamaan työ lasista. Pahveja on saatavissa eri väreissä ja sävyissä. Näillä saadaan työlle ryhtiä, selkeyttä, näyttävyyttä.
Varsinainen kehys on yleensä ohuempi kuin öljyväritöissä. Alumiinilistoilla saadaan erittäin kestävä ja hyvin nykysisustukseen sopiva kokonaisuus.
oljyvariValokuvat
Valokuvien kehystyksessä on kaksi vaihtoehtoa. Kehystyksessä käytetään lasia joko mattana tai kiiltävänä. Kuvan ympärille laitettu paspa tuo kuvan paremmin esille. Arvokkaille kuville on saatavana myös UV- suojalasia.
Tai kuva voidaan jo valmistusvaiheessa pohjustaa ja laminoida muovipinnoitteella kiiltävänä tai mattana. Pinnoite antaa kuvalle myöskin suojaa uv säteilyä vastaan. Pinnoituksessa voidaan haluttaessa jäljitellä maalauskankaan kangaskuviointia. Pinnoitettu kuva ei tarvitse lasia.
oljyvariKäsityöt, vaatteet
Kanavatyöt ja muut käsityöt saat näyttävästi esille kehystettynä.
Lasi ei ole välttämäön, mutta se suojaa pölyyntymiseltä ja vaaleiden värien ikävältä pinttymiseltä.
etusivu